http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/259574/Porodici-Djokovic-nije-dozvoljen-ulazak-u-Hrvatsku
СРАМОТА!
Ја сам се запрепастио! Шта ви мислите о овом срамном догађају?
И шта мислите како ће се казна од чак 130 евра одразити на буџет породице Ђоковић? Да ли ће моћи пребродити кризу? Хоће ли се то одразити на игру нашег младог пулена, највећег српског сина?
Како ће се куче изборити са емоционалним шоком које је доживело, аман?- [
Ma ja bi' da mi zaratimo odma' zbog ovoga! Oni će našeg Noleta da zajebavaju! Sramota Srbijo šta trpiš!
- [
Ajde ljudi da se organizujemo i skupimo pare za Đokoviće! Ajde leba vam, nek neko otvori grupu na fejsu da skupimo neku crkavicu da se ljudi ne pate.
- K
Još jednom potvrđeno da nas više mrze nego mi njih...Ne vidim razlog što bi ga vratili onako. Mi Čilića ili koga već ne bi nikad tako ispalili. Delom zato što ni nemamo more, a delom jer bi se plašili tumačenja tog događaja od strane EU.

Џими је дупли најлон-кесе, то је доказано.
Иначе, не знам шта бих рекла о овом нечувеном догађају сем да ми је страшно жао породице Ђоковић и да оштро осуђујем потез хрватске лучке капетаније. ЉУДИ, ОНИ СИ ЊИХ ДРЖАЛИ СВЕ ДОК НИСУ ИЗГУБИЛИ ВОЉУ И ПЛОВИДБЕНИ ДУХ! Постоји ли гори облик тираније од уништавања људске воље?
О псу не желим ни да мислим. Храни куче, не дај му да оде у тоалет и после се чудиш кад те уједе. Дивим се прибраности и достојанству овог маленог створења!
Коцка је бачена.- [
Ljudi tema je ozbiljna, o tome se priča na tv-u, radiju, novinama i internetu!
Ljudi tema je ozbiljna,Meni je ova daleko ozbiljnija...
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/259604/Daca-ce-provesti-nekoliko-dana-sa-Natasom-na-moru
Da li će Nataša i Dača naći način da njihova veza opstane? Da li će ljubav pobediti? I, naravno, da li će njihovo pomirenje imati pozitivan efekat na deficit Srbije u spoljnoj trgovini sa Grčkom?

Opštepoznato je da su Hrvati carinici velike drkadžije, redovno prelazim granicu i svaki put mi otvaraju haubu, provjeravaju broj šasije i pitaju da li nosite neku drogu, pa opet ne kukam.
A ovo za Đokoviće...Bespotrebna medijska pompa, kao i besmisleno otvorena tema. I jedno i drugo, očekivano.- DP
rekao sam i recicu- NOVAK OSVOJI TURNIR DA NE MORA LEBA DA JEDEMO!
- l
tema bi trebala da ide u "zezanje"... neam pojma o čemu se radi, mrzi me da čitam, ali sam protiv! ili sam možda za... neam pojma... glupa tema...

Da sam na Djokovicevom mestu kupio bih 200 kucica koji imaju najvece govno, znaci 200 velikih rasnih kucica, najeo bi ih nekim koncentratom, svi prolivcinu da dobiju.....i nocu bi se usidrio na njihovoj teritoriji i sveih 200 kerova naterao da se iseru i ispisaju u more.
drzao bi ih iznad mora i terao da seru, da seru toliko nenormalno da se useru svi gosti kad im psece govno dodje do obale.
i ne bih se umoraio, cak bi mi bilo i zadovoljstvo.- P
Ne, ovo je bezobrazluk, stvarno ne smem ni da zamislim kroz šta je pas prošao. :(
Da sam na Djokovicevom mestu kupio bih 200 kucica koji imaju najvece govno, znaci 200 velikih rasnih kucica, najeo bi ih nekim koncentratom, svi prolivcinu da dobiju.....i nocu bi se usidrio na njihovoj teritoriji i sveih 200 kerova naterao da se iseru i ispisaju u more.drzao bi ih iznad mora i terao da seru, da seru toliko nenormalno da se useru svi gosti kad im psece govno dodje do obale.
i ne bih se umoraio, cak bi mi bilo i zadovoljstvo.Doktorir'o!
- [Da sam na Djokovicevom mestu kupio bih 200 kucica koji imaju najvece govno, znaci 200 velikih rasnih kucica, najeo bi ih nekim koncentratom, svi prolivcinu da dobiju.....i nocu bi se usidrio na njihovoj teritoriji i sveih 200 kerova naterao da se iseru i ispisaju u more.
drzao bi ih iznad mora i terao da seru, da seru toliko nenormalno da se useru svi gosti kad im psece govno dodje do obale.
i ne bih se umoraio, cak bi mi bilo i zadovoljstvo.KOBJASNIJO! Zaključajte temu!

након оваквих тема ми дође да предложим тамо да се одради нека опција за омиљеновање тема. е што волим ово троловање и издркавање, па то нигде нема.
Salim se, Dubrovnik i Split su ipak dva najlepsa srpska grada posle Zadra.Храни куче, не дај му да оде у тоалет и после се чудиш кад те уједе. Дивим се прибраности и достојанству овог маленог створења!где ми је сад она звездица семенку јој јебем?!
- P
Pa dobro, možda bi ga samo poljubila u obraz. :)
- DP
AJMO PETICIJA DA NOVAKOVO KUCE BUDE AMBASADOR DOBRE VOLJE!
Džimi, dokle više sa teorijama zavere? Nisu Hrvati ovo uradili, to je šešeljevska velikosrpska nacional-socijalistička propaganda, već poznata iz devedesetih! Ne širi medjunacionalnu netrpeljivost, naćiću te u gradUSTAŠO! DOMAĆI IZDAJNIČE!
Šta je rekao Ivan Ivanović? Da li je pozvao naciju na oružje?